onsdag 26 november 2008

Kajaktur, apor och Ao Nang (och regn!)

God dag, gott folk! Har kommer (till och fran) regniga halsningar fran ett exploaterat Ao Nang, Krabi. Dagen till ara har spenderats i en kajak ute bland apor, odlor och otrolig vacken miljo.
Hade bokat in oss pa en heldagstur men pga tidvattnet sa gick det ej att paddla efter lunch sa vi andrade oss till en halvdagstur och fick pengarna tillbaka efter mkt om och men.
Hade sol och fint vader fram till 15 minuter innan vi var tillbaka, sa det var jatteskont!
Tanker inte skriva sa mycket mer, utan bara lagga ut lite bilder. Men det har varit en riktigt haftig dag! Bra traning for armarna ocksa med nagra timmars non-stop-padding!
Har forflyttat oss fran Krabi Town nu till en mindre strand strax utanfor turist (!!!) stallet Ao Nang..ett mysigare stalle med inte folk overallt. Hittade ett billigt bungalowstalle, sa vi stannar dar inatt och aven imorgon, eventullt. Planen for imorgon blir att hyra vespor och aka runt och se oss omkring har i Krabi..har en hel del fina strander och annat att se. Sa vi far val se hur det gar for oss att kora har i all den galna trafik...dessutom har ingen av oss kort moped i yngre dagar, haha. Men det kommer sakert ga bra, hoppas jag !












Halsningar fran ett regnigt Krabi! (mitt overlagset basta inkop under resan - regnponchon!)

Inga kommentarer: