onsdag 26 november 2008

Mitt i brak och skottlossning!

Maste bara titta in och skriva vad vi varit med om har i Ao Nang, Krabi! Nar vi satt pa internet tidigare ikvall, sa Melissa att det var na brak utanfor..jag som satt precis vid fonstret pa internetstallet var sa inne i dataskarmen att jag inte markte nagot. Precis nar vi skulle avsluta och ga dar ifran hor vi varldens oljud, massa folk skrek...precis darefter springer ett tjugotal personer forbi utanfor med baseballtran och jagar en kille! Vuxna karlar var det dessutom.. de sprang precis forbi varat fonster dar vi satt pa internetcafet...hon som jobbade pa cafet skyndade sig att stanga dorren och bad oss stanna kvar dar inne.

Vi tittade pa varandra och tankte vad ar det nu som hander..hon forklarade att det var nat tjafs taxichaffisar emellan, nagot om att de brakade om kunder, nagot som vi inte riktigt fattade..vad skulle de slass med basebolltran for?

Strax darefter hor vi tva pistolskott utanfor..efter en liten stund kommer polisen. Kvinnan pa internetstallet sager at oss att det ar safe att ga ut igen eftersom polisen ar dar. Sa vi betalar for oss och gar ut. Dar utanfor moter vi ett svenskt par som fragar om vi sett nagot av det som hant...vi berattade det vi sett och hort. Da berattar dem att de precis var nere pa standen, 10 m fran vagen (50 m fran oss typ), dar hade det kommit ett fyrtiotal killar och jaga en annan..och en av killarna hade ett svard som han hade huggit ihjal den dar jagade killen med. Sa nar polisen kom bar de bort hans blodiga kropp fran vattnet och stranden..och killen med svardet forsvann snabbt dar ifran.
Helt galet! Folk stod bara och tittade pa varandra. Vi gick da vidare och kakade middag, Melissa vart tvungen att ta sig en ol for att lugna nerverna. Snacka spannande, och framforallt hemskt! Tanka sig vad man far vara med om. Far val se om det star om detta i nagon tidning eller sa imorgon..

Nu har vi iaf varit pa thaimassage 1 timme, galet vad kvinnan bande och vred..pa nagot konstigt satt var det riktigt skont :) 45 kr for kalaset!

Nu blir det att ga hem och sova i vara sjukt harda sangar, haha. Ingen komfort i dom inte, men daremot blev vi overlyckliga da vi entrade toaletten och insag att vi bade har en fungerande spolfunktion OCH toalettpapper! Det ar sallan ma jag saga!! Man ar inte krasen nu for tiden!

Hej svejs!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjenixen! Uskan Anna S här. Ni verkar då ha de galet kul, måste jag säga, bra de. Härliga bilder också.. Håller ställningarna uppe på jobbet med att jobba dubbelpass, som vanligt, hehe.
Lev och må!

Anna Åström sa...

Hej Anna! Vad kul att hora av dig! :) Det later bra att du jobbar och sliter, snart kommer jag ju hem och gor dig sallskap! :)
Ha det sa jattebra och at mkt lussekatter frn mig!

massa kramar