tisdag 18 november 2008

Uppe med tuppen, men anda for sent

Kl 05.45 imorse var det uppstigning, pa schemat stod morgonjogg pa stranden...i den svala luften trodde vi..men sablar sa varmt det hunnit bli redan da. (imorgonbitti blir det uppstigning en timme tidigare sa man orkar jogga lite langre) Vart iaf en halvtimmes jogg och sen 20 min powerwalk t.o.r stranden. Sen vantade en sa gott som obefintlig frukost pa hotellet bestaende av ett minimalt scramble egg och nagra bitar papaya och vattenmelon samt en kopp the. Darefter vantade surf nere pa kuta beach, gick inge vidare for forst var vagorna sa sma och sen kom alla sabla surfarskolor och trangdes. Sa vi gav upp efter en timmes stonkande bland vagorna.
Att surfa fran stranden ar langt ifran lika kul och bra som pa surfcamp dar man blev dumpad mitt i havet for att surfa. Men surfa beach ar battre an ingenting.

Var nyss forbi och kikade i alla affarer har ikring, trillade da in pa ett stalle dar de satt och gjorde rastaflator pa tva tjejer. Fragade om man maste raka av sig kalufsen om man skulle gora dreds, men det var man inte tvungen att gora om man inte satte i lim..men da haller de inte lika lange. Ar i valet och kvalet om jag ska gora dreds eller inte. Impulsiv som jag ar, sa vet man aldrig riktigt vad som hander. Vi far se, helt enhelt.

Kakade lunch nere pa stranden for en stund sen, akta balinesisk mat som de stod och hade lagat i sma vagnar. Sa jag och Emma tog oss en portion Nasi (ris) och pekade sen pa de tillbehor vi ville ha..dock vegetariskt. Det var hur gott som helst, den billigaste lunch jag atit under resan, 4 kr !! Sa dock till Emma att detta ar ett typiskt stalle man ska ata pa om man vill fa magsjuka, men an sa lange mar vi finfint! Det var inte sista gangen vi kopte mat dar!

Nu ska vi kila ut och gora ingenting en stund, lite senare blir det en eftermiddagssurf och sen far vi se nar de andra tjejerna dyker upp. Konstigt nog far man dagarna att ga fastan man inte gor ett skit. En sak ar da saker att man ar aldrig still, rummen ar man endast pa nattetid, sen sa ar man och draller runt hela dagarna. Vilket skont liv!

Ha en trevlig dag pa jobbet!

1 kommentar:

Unknown sa...

Låter som ni har det bra förutom hela historien med magsjukan, jobbigt när det är varmt och man är magsjuk, inge kul alls och det verkar som ni får fem poäng i tropisk medicin av allt som händer :)

Snö, is och mörker är väl det som gäller här, Calici gjorde ett kort gästspel men vi är alla säkra på att den kommer tillbaka på allmän begäran...NOT! :)

På cerise sex nätter i rad den här veckan...kan vara skönt...kan va mycket kan vara extremt långsamt vi får se.

Ta hand om er så ni inte kommer tillbaka som stickor, det blir inte billigare på flyget :)

Vintriga kramar

/Syster Lars