tisdag 6 maj 2008

Grovplaneingen gjord

Igårkväll hade vi grovplanering inför kommande asienresa 2 oktober-15 januari! Melissa, Anna och Aron var här.

Kommer att resa från Arlanda 2 okt kl 14.10 för att sen landa i Hong kong 07.30 morgonen därpå. Det blir att vi bokar en natts boende innan vi åker här ifrån så man vet vart man kan slänga in alla väskor för att sen söka oss nåt annat och för att se oss om lite utan att då slippa konka runt på 100 kg packning på ryggen.

Blir sen i Hong kong 4-5 dagar för att se lite där innan det sen bär av till Tibet och Nepal för lite vandring. Vandringen kommer vi att hålla på med i 2 veckor ungefär..för att sedan 1 november befinna oss på lilla ön Lomboc i Indonesien för att då inleda en 2 veckors surfcamp-kurs! Där ingår boende, alla måltider, utrustning och kurs med skandinaviska ledare!


Sen efter det har vi inte planerat så mycket mer än att vi ska resa oss uppåt mot Laos, kambodja och Vietnam. Vi kommer att resa via Malaysia och Thailand för att ta oss dit. Sen efter resandet i Kambodja och det där blir det att åka över till Filippinerna för att vara där nån vecka och ta dykarcertifikat! Vilkem grej va?


Sen kommer vi och åka hem från Hong kong igen den 15 januari (med flex.biljett om vi vill stanna kortare/längre) och då var väl planen att åka upp till Peking för att se kinesiska muren bla innan vi flyger hem.



Vaaad jag längtar!!


Inga kommentarer: