lördag 1 mars 2008

Tantbröder och pillertriller

Vilken lugn natt, sitter på jobbet och har sjukt lugnt. Sitter och tittar på klockan och längtar hem till sängen. Måste hinna hem och sova lite innan det nalkas middag och uppkorkning. Har hittills inte gjort så mycket inatt, mina dementa tantbröder sover än så länge, peppar peppar. Har knappt behövt dela ut några sömnpillertriller heller.

Än så länge tickar tiden på, ibland går klockan så otroligt sakta att man kan tro den står stilla, men inatt har den tickat på bra tycker jag. Sista natten innan ledighet fram till tisdag. Ingen hund eller Jan hemma till veckan, blir nog att jobba något extrapass om det behövs folk. Har jobbar så mycket nätter nu de senaste veckorna att jag håller på att bli tokig av sällskapssjukhet! Höjdpunkten med att jobba natt är när dagpersonalen kommer på morgon, då får man träffa lite folk och surra lite. Nu är det lördag och sista natten så nu blir det snabbt ombyte så jag hinner hem med 07.04 bussen.

Börjar känna att det kurrar en aning i kistan, tror det blir att äta lite frukost snart. Sen kl 06.00 väntar det tråkigaste med att jobba natt - alla morgonkontroller!! Sen är man iaf ledig några dagar, haaalleluja! :D

Inga kommentarer: