tisdag 14 oktober 2008

Andrade planer

Tjenixen pa er!
Har blivit lite andrade planer har pa on..skrev sist att det inte skulle bli av nagot dykcert for mig, men lattovertalad som jag var hangde jag med ut pa en eftermiddagstur igar och dok med Anna och Melissa...och gissa hur kul det var!! Helt otroligt, tror nastan jag tyckte det var roligast ;)
Gjorde mest nagra ovningar sa vi var val inte mer an 5 meter ner, men kul var det!
Hade idag lektion pa formiddagen och sen var vi ute och dok igen. Imorgon vantar ett riktigt dok, da skall till nat dykstalle, 12 meter ner.
Kan ju latt saga att det kandes lite funny att andas under vattnet fra borjan, men man vanjer sig.

Nu har vi aven bytt boende eftersom Anna och Emmy (framforallt Emmy) har blivit biten av nagot sa hon fatt massa vatskande bolder pa armarna och benen. Nagra har pa dykcentret trodde det var smamyror som gjord det, sa nu har vi alla fyra flyttat till en och samma bungalow har pa Exotic diving resort, bara nagra minuters gang fran forra stallet. Bor fortfarande precis nere pa beachen.

Igar efter premiardyket vart det middag pa det vanilga stallet, tankte att vi borde ju fira detta med en liten ol...sa vi bestallde in varsin "big beer" ..och gissa om dom var stora...jo 1 litersol! haha. Sen kom Daniel, en svensk kille som jobbar som dykinstruktor i thailand, han hangde ocksa med oss pa lite oldrickeri samtidigt som han forklarade massa dyksaker for oss. Sa vips hade vi druckit nagra ol var...sa imorse kom vi inte ens ihag vad kapitlet han gick igenom handlade om, haha. Riktig trevlig kvall iaf.

Ar helt slut nu efter eftermiddagsdyket, middagen och barandes pa all packning i dena otroliga varme (trots att det ar kvall).

Sa nu vantar en kall dusch (pga finns ej varmvatten) och sen sa smaningom sangen. Hade tankt fa ett ord med Jan pa msn men han ar nog i skolan, tyvarr.

Anna och Emmy pa snorkenturen

Tvattar klader (med publik!)


Forsta dyket...


...firade vi med "biiig beer". (x fler..)

Inga kommentarer: