torsdag 16 oktober 2008

Finaltest done

Nu ar vi dykare alla tre, dagens final test gick hela vagen fram. Tack och lov! ;)

Dagen borjade med frukost darefter vantade det nast sista dyket under kursen. Var nere pa 18 meter idag, sa langt vi max far ga. Sikten var inte na bra da vi plumsade i, sag knappt 2 meter ner under vattnet. San tur var hade vi ett rep att fira ner oss i, sa det gick fint. Sag ungefar samma som vi tidigare gjort, koraller, fina fiskar och en massa andra saker.

Imorgon ar det sista dyket, sa da ska emmy folja med oss ut och leka lite pa 18 meter (hon far dyka ner till 30 m).

Vi vet som inte riktigt vad vi ska gora nu ikvall, har ju pluggat och last nu de sista kvallarna men nu ar det ju slut sa nu vet vi inte riktigt vad som hander. Emmy har redan gatt i sang sa vi ska val sitta har och hacka en stund till innan det ar dags for sangen.

Pa aterseende!
Puss mamma, du behover inte vara orolig :)
Antlign fardiglast i bockerna! We did it! :)
Helt slut efter dagens dyktur. Pa vagen hem pa baten.
On vi bor pa, sett fran baten.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis!

Anonym sa...

Vad duktig du är! Grattis! :) Här är det regn och rusk... Tack för vykortet! Tog 10 dag för det att transporteras till sweden.. kramar! /Ballman

Anonym sa...

Grattis Anna! Carl förstod inte riktigt var du var och hur du kunde simma med Nemo men han saknar sin tant Anna! Hoppas allt är bra i övrigt här är det kallt och regn. PS. Jag hoppas Ballman är Jan :o) DS.

Krille, Åsa o toddlers

Anonym sa...

Usch, här regnar det och hos mamma och pappa har det fallit några snöflingor. Skulle göra vad som helst för lite värme (eller kanske inte vad som helst men det skulle vara sjukt skönt med lite sol och bad).

Kram Kram

Anonym sa...

Haha, nej krille..Ballman ar inte jan, det ar hanna Wallman pa jobbet, en riktig tokstolle :)

Anna

mamma sa...

Hej Anna och jättegrattis till det efterlängtade certifikatet.Ni verkar ha det toppen där på ön. här hemma har det snöat och regnat på morron.Tack för vykortet.Ikväll middag hos Peter och Anita. Ni ska ha det så jättebra allihopa och sköt om er. Älskar dig. Mååånga kramar från mamma,Håkan och Maria.