söndag 19 oktober 2008

Aterigen pa resande fot

Nu har vi lamnat varat "hem" Malapacua for att begett oss ut i stora vida varlden igen. Kandes som att lamna sitt hem nu imorse da vi tog baten fran on. Befinner oss just nu inne i ett stort varuhus i staden Cebu. Har ifran skall vi ta en bat ut till on Negro Oriental, en valdigt fin dyk island har vi fatt tips om. Har just nu tjorvat klart med allt som har med flygbiljetter att gora. Har hitat bra sidor pa internet dar man haft jattebra flygpriser har inne i asien, men da har de andrat nu for tre manader sen sa att man inte kan betala med utlandska kreditkort, sa vi har tjorvat pa bra med allt sant. Men nu har vi fixat utresa ur Indonesien sa att vi far ta oss in i landet. Sa 20 nov bar det av till Malaysia och Kuala Lumpur.

Snabbrapport! Vet ej hur det ser ut med internet och telefon dit vi nu kommer, sa vi far val se nar det skrivs har nasta gang.

Pa aterseende. Imorgon mandag och det innebar JOBB for vissa...och for vissa innebar det seeeemester :) Jobba hart ni alla pa jobbet, vi ses pa si sadar 12 veckor. hehe

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt ni verkar ha det. Hittade hit från emmelies sida. Grattis till dykcertifikatet. Ha en trevlig resa. Här hemma är det minus och frost. /Linda Askenfalk

Anonym sa...

Hej, Vi ska precis till Malapascua och det var kul som tusan att läsa din loggbok. Bra joba. Vi ska bo på exotic och det verkade ju okej som ni skrev. Sen blir det dykning.
Ha det så gott/Tomas