fredag 10 oktober 2008

Inte manga knop

Idag har vi inte gjort manga knop har pa the island, har forsokt att studera lite till dykkursen, men i denna olidliga hetta ar det inte latt att sitta stilla och lasa.

Gick en tur for att se om det gick att ga runt the island, men det var alldeles for langt sa vi vande och gick tilbaka och kakade lunch. Dar satt vi och forsokte lasa lite dyk men det gick val si sadar.

Gick och la oss pa stranden en stund istallet och sa sjalvklart ett bad! Solen gassar na enormt har, det ar sakert 50 grader i solen om dagarna.

Nu i eftermiddag har vi kopt oss en helkropsmassage nere pa stranden intill solnedgangen. En timmes massage kostade 40 svenska kronor, var fruktat skont. Inte sista gangen jag gjorde det!

Kan ju saga att man inte har nagra som helst bekvamligheter har pa the isand, tex sa har vi inte elektricitet dygnet runt, bara nagra timmar/dygn. Sen har vi ingen toalett med spolning utan man maste halla vatten efter sig (inte kul att gubba rejalt, vill jag lova!!=) Sen har vi inte heller nagot varmvatten.

Jag och Anna gick en svang ner tll the village och kopte tva stora baljor, sa imorgon blir det att tvatta lite klader..i kallvatten, blir spannande och se hur det gar. Ingenting lar ju torka i den har varmen, men vi har ju nagra dagar pa oss.

Vara eventuella planer nu ar att vara kvar har pa Malapascua till 17 okt, sen aker vi nog kanske vidare till nagon annan island har omkring.


27 okt aker vi iaf till Djakarta i Indonesien for att da ta os till on Lomboc for surfcamp 2 veckor med start 1 nov. http://www.surfcamp.se/

Ska forsoka lagga upp lite bilder, gar inte sa fort med denna dator..men ska forsoka.
Blandade bilder fran dagen. Som ni ser har vi inte gjort manga knop.

2 kommentarer:

Anonym sa...

du ser fit ut;) Miss you! puss å kram/ AB

Anna Åström sa...

Haha AB, jag ar def INTE fit...narare fet! Pa den dar bilden var vi insmorda i coconutoil efter helkroppsmassagen, sa skenet bedrar, tyvarr. Haha . / Anna