onsdag 15 oktober 2008

Annu en dag av dykning

Dagarna rullar pa, har aven idag haft en heldag med dykning. Teori pa formiddagen och sen ett dyk efter lunch. Helt fantastiskt roligt! Var idag nere pa 12 meter och kollade in ett koralrev. Ti, varan instruktor fragade nar vi kom upp till ytan hur lange vi trodde att vi varit nere...20 min tankte jag, men det visade sig att vi varit nere i 49 minuter. Tiden gar sa fort.
Fick se en massa fina fiskar och annat. Anna satte ner knat i en sjoborre, men det var inte mer med det an att dra ut dem.

Imorgon ar det dags for det slutgiltga provet! Forst pa morgon blir det ett dyk, sen lunch och darefter teori och slutprov. Har suttit nu ikvall och last igenom det sista kapitlet i boken, sa nu ar vi hyfsat less pa att lasa engelskadyk.

Som det ser ut nu sa aker vi vidare till en annan dyk island pa sondag formiddag. Flyger inte viadre till Djakarta (indonesien) forran 27 okt, sa vi har nagra dagar att sla ihjal fram till dess. Just nu borjar vi vara ganska less pa denna island. Valdigt fin och bra dyk, men det ska bli kul att fa se nagot annat innan det bar av vidare pa varat aventyr.

Nu vantar sangen pa en stund sa man orkar upp imorgon.

Sov gott!

Inga kommentarer: