torsdag 23 oktober 2008

Det blir inte alltid som man tankt sig...

Som jag skrev igar formiddag sa hade vi ju tankt att bege oss upp till the hotsprings som vi fatt nys om att de lag nagonstans har i narheten...sagt och gjort sa packade vi ihop oss och gick upp till storvagen for att ta en buss eller moppetaxi. En moppetaxi stannade vid oss och vi fragade vad han skulle ha for att kora oss till hot spring...han tittade mest som ett fragetecken pa oss sa vi sket i han och knatade vidare efter vagen. Sen kom han korandes till oss igen efter att han pratat med nagra andra infodingar. Sa han skulle ha 50 pesos (8 kr) for att kora oss dit...sa vi hoppade in i tron om att hamna dar..
Efter en bits korande stannade han vid vagkanten och pekade pa en skylt "Hot spring beachresort"..No no, sa vi..och forsokte forklara vad vi ville at, men han fattade inget. Sa vi sa att kor oss till marknaden som ligger precis brevid oss (en massa marknadsstand efter stora vagen). Sagt och gjort sa stannade vi dar. En buss kom korandes bakom oss sa vi stannade den och fragade om den skulle ga forbi onsdagsmarknaden som skulle ligga 10 km bort efter vagen. Jajjeman, det skulle den sa vi hoppade in i en fullsmockad (!!!) buss med infodingar som glodde pa oss. Stannade vid marknaden, da var kl 15 sa det holl pa att stanga ner alla stand. Hant ga en liten svang anda.

Pa vagen tillbaka till stora vagen sager Emmy "TITTA KARAOKE!!"...dar satt nagra karlar och sjong, sa vi tankte att vi gar val in och sjunger en jakel innan vi gar hem och gor oss na middag. Sagt och gjort, sa bestallde vi oss tva latar...gick inte lange innan vi insag att vi hade kommit pa na jadra porrkaraoke...for i varenda musikvideo lag det massa vasterlandska, halvnakna tjejer pa en strand och posade..
Skit samma tankte vi (kl 15.20) och bestallde in nagra ol...och nagra ol till, sa dar vif 16-tiden hade vi fatt oss en redig vardagsfylla och sjong porrkaraoke for hela slanten! Haha! Vid 18-tiden da det blivit morkt fick vi skjuts hem till varat stalle.

Trevligt varre var det, ovantat ma jag da saga :) Nu i efterhand forstar vi varfor det bara satt karlar dar och sjong...sa det kan ga!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Porrkaraoke avklarat, när ska ni gå på pingpong-show?=)Imorgon ska hanna ta med sig Sigge på en långpromenad! Blir runt Nydala sjön. Kajsa ska få TBC vaccin.

Ha det nra! / Hanna, Kajsa, Anna och Sofia

Anonym sa...

Tjenare Anna!
Nu släpper de snart biljetterna till melodifestivalen. Fortfarande sugen? Kajsa och Hanna verkar och ev. intresserade.
Hade gott. Kram Sofia

Anonym sa...

Hälsa de andra också. kram

Anonym sa...

Hej syster!

PORRKARAOKE! Jag vill också vara med:)
Du verkar ha en händelserik och rolig semester! Väl förunnat i goda vänner lag. Nu är klockan 0712 på fredag morgon i Långnäs/Piteå.
Igår flyttade vi bastun till nya huset. Jag har börjat packa grejor i kartong inför flytten.
Idag Vabbar jag med Clara som vaknade med lite ont i halsen och 38 grader i feber.
Hon blev glad över ditt vykort från UTLANDET med alla FRIMÄRKEN:)

Igår skrev vi avtalet om huset och det känns skönt att det äntligen blev av.

Fortsätt nu att ha det så underbart roligt!

JAg följer din blogg varje dag.

Kram
/Peter